Beauty

#Pinklemonadehair, trend-ul sezonului de primăvară

April 3, 2018

“If I want to knock a story off the front page I just change my hairstyle” – Hillary Clinton

Cu siguranță ți s-a întâmplat de multe ori să simți nevoia de a face o schimbare radicală de look, fie ca vorbim despre haine, încălțăminte sau păr. Eu, cel puțin, de fiecare dată când îmi doresc să schimb ceva la look-ul meu încep cu părul, cam de două ori pe an simt nevoia să schimb ori culoarea, ori tunsoarea, mi se pare că îți conferă o alură nouă. Doar se și spune că atunci când vrei să faci o schimbare, începi cu părul.

Nu demult am aflat că a fost creat un hashtag pe Instagram, #pinklemonadehair, care reprezintă noul trend în materie de hair look al sezonului de primăvară 2018. La prima vedere ai putea spune că seamănă cu stilul #blorange de anul trecut, însă la o privire mai atentă se văd câteva diferențe destul de semnificative.

Ce mi-a atras atenția în ultima vreme este felul în care sunt inspirate noile trend-uri de hairstyle din combinațiile de cocktail-uri și băuturi (probabil ai auzit și despre Vanilla Milkshake Hair, sau Pumpkin Spice Latte Hair). Acum poți să mergi la hairstylist-ul tău și să îi arăți o fotografie cu un cocktail făcut dintr-un mix de culori iar el să reproducă aceleași nuanțe pe părul tău. How cool is that?

În cazul #pinklemonadehair, băutura care inspiră hairstyliștii în crearea acestui stil inedit este la fel de fresh ca și aerul pe care îl vei avea odată cu această transformare.

Iar dacă vei da un search pe Instagram după hashtag, o sa găsești peste 200 de stiluri și fotografii cu fete care au apelat deja la această schimbare de look, așa ca ai de unde să te inspiri în caz că te tentează să încerci ceva nou.

Nuanțele variază, de la cele pastelate, pale, la cele foarte pregnante. Culoarea predominantă este rozul (care poate avea o intensitate mai mare sau mai mică, în funcție de preferință), cu accente de piersiciu și blond. Stilurile de vopsire diferă și ele. Poți opta pentru un balayage îndrăzneț care, cu siguranță, îți va scoate în evidență trăsăturile feței și prin care te vei face remarcată. O alta variantă ar fi suvițe subțiri, în culori pale, care îți vor crea un look delicat.  Oricare ar fi varianta pentru care optezi, rezultatul final va fi unul care cu siguranță te va scoate din anonimat și îți va oferi și un farmec aparte.

Tu cu ce schimbări întâmpini noul sezon?

Photo: Instagram

1 Comment

  • Reply
    Ade
    April 3, 2018 at 5:55 pm

    Suuper!! Cred ca ma fac si eu asa! ❤️

Leave a Reply