Fashion News

H&M şi Moschino – colaborarea care promite un succes răsunător al noii colecţii haute couture

April 18, 2018

După colaborările cu unele dintre cele mai mari case de modă precum Versace, Kenzo, Alexander Wang sau Erdem, gigantul brand suedez de fashion H&M va lansa o colecție alături de Moschino, la a cărui cârmă se află designer-ul Jeremy Scott.

Informația a apărut zilele trecute pe pagina de Instagram H&M, dar și prin intermediul lui Gigi Hadid, supermodelul momentului, care a făcut anunțul la Coachella.

Moschino [TV] H&M promite să fie o colecţie jucăuşă, care să îmbine umorul cu haute couture. Este o combinaţie ideală pentru cei care vor să aibă un outfit lejer, dar în acelaşi timp elegant.  Inspirată de televiziune, colecţia se va remarca, în primul rând, printr-o estetică exuberantă. Piesele vestimentare vor avea imprimeuri cu desene animate, Jeremy Scott continuând să exploreze acest concept pe care, de altfel, l-a promovat şi în trecut.

Despre Moschino ce putem spune? Madonna e fan. Scott le-a îmbrăcat pe Lady Gaga și pe Katy Perry. Miley Cyrus este unul dintre cei mai apropiați prieteni. Și peste tot în lume, oamenii sunt fascinaţi de mixul  incredibil al kitsch-ului cu inovația lui Scott.

“Echipele noastre s-au întâlnit și au început să se cunoască reciproc. În acel moment, mi-a devenit clar că, deși aveam propriile noastre opinii și viziuni pentru brand-urile noastre, ele s-au potrivit foarte bine. Tot ceea ce face H&M rezonează cu propriile mele idei. Sunt “designer-ul oamenilor” totuși, şi acesta este un titlu care mi-a fost acordat pentru că eu cred în democratizarea modei și am găsit multe modalități diferite de a ajunge la oameni “, a declarat Jeremy Scott.

Dacă vă gândeaţi că la vară vă veţi putea înnoi garderoba cu aceste creaţii, veţi avea de aşteptat. Colecţia va fi lansată online și în magazine H&M pe 8 noiembrie şi va oferi o gamă de outfituri care să promoveze ideea de lux accesibil, mai precis 45 de modele pentru femei și 20 pentru bărbați.  Cum eu sunt o pasionată a hainelor cu diverse imprimeuri childish, sunt chiar nerăbdătoare să văd cum va arăta noua colecţie! Şi dacă în trecut oamenii au reacţionat atât de bine la colaborările pe care H&M le-a avut cu alte case de modă şi designeri celebri, imi imaginez că şi de această dată lumea va sta la cozi interminabile doar ca să poată să îşi achiziţioneze noile piese vestimentare. Până atunci, aşteptăm cu nerăbdare să vedem cu ce ne va impresiona imaginaţia lui Jeremy Scott. Yay!

Mai jos aveţi clipul de prezentare al colecţiei:

Voi ce părere aveţi despre colaborarea anului?

No Comments

    Leave a Reply