News

Hyggelig by KUMA – Fericire si confort sufletesc

April 26, 2018

Cultura scandinavă este recunoscută mai ales pentru arhitectură, artă, muzică, film, teatru, balet şi operă. Se spune ca danezii sunt cei mai fericiţi oameni, alături de norvegieni şi finandezi. Şi chiar se vede asta. Majoritatea scandinavilor duc vieţi liniştite şi au un stil de viaţă modern, iar acest lucru se reflectă şi în domeniul amenajărilor interioare. Danezii, spre exemplu, au un adevărat cult pentru design-ul interior, iar acest lucru ţine de faptul că locuinţele lor constituie un cartier general al fericirii, al confortului sufletesc, al hygge, aşa cum spun ei.

Danezilor le place atât de mult design-ul, încât, atunci când le vizitezi casele, ai sentimentul că păşeşti printre paginile unui catalog de design interior. Această cultură s-a răspândit atât de mult în zona Europei, încât design-ul scandinav este în topul preferinţelor celor care vor să îşi amenajeze casele într-un stil modern, elegant, cosmopolit.

Nu ştiu de unde vă inspiraţi voi atunci când vreţi să vă amenajaţi casa şi de unde vă achiziţionaţi mobilierul, însă eu am descoperit un brad de amenajări interioare de care efectiv m-am îndrăgostit: KUMA.

În Romania, KUMA este compania daneză care oferă concepte de design cu o viziune nordică, modernă, a ceea ce înseamnă spaţii contemporane,”custom made”.  Un stil distinctiv, personalizabil, care nu compromite funcţionalitatea şi confortul.  De aceea, nu întâmplător, produsele pentru baie şi bucătărie KUMA sunt printre primele opţiuni în amenajarea casei, dar şi a spaţiilor publice, precum hoteluri, restaurante, clădiri de birouri, SPA-uri, şcoli, grădiniţe, mall-uri şi altele.

Stilul de viaţă modern presupune ca o mare parte din timp să o petrecem la serviciu sau în spaţii publice, iar moda scandinavă propune acelaşi design de interior ca acasă şi în aceste locuri, pentru confortul sufletesc. Eu, personal, când merg la birou şi văd cât de frumos este amenajat locul, automat şi starea mea de spirit se schimbă. Este foarte important să te simţi bine în locul în care îţi petreci mai mult de o treime din zi.

KUMA creează concepte pentru baie şi bucătărie la care oricine poate visa. Design-ul unic, calitatea şi finisajele excepţionale fac din produsele KUMA cea mai inspirată opţiune pentru cei care îşi doresc un spaţiu modern, la cele mai înalte standarde din punct de vedere al calităţii.

Un interior frumos nu are legătură doar cu felul în care arată lucrurile, ci, la fel de mult, cu felul în care se simt lucrurile. Când îţi treci degetele peste suprafaţa unui blat de bucătărie sau un lavoar de calitate, senzaţia este unică, de neuitat.

Lumea design-ului interior este una fascinantă, într-adevăr,  iar formele şi texturile generează noi trenduri, adaptate esteticului contemporan. Rolul unei companii din domeniul designului este nu doar acela de a livra produse de calitate, dar şi de a inova, educa şi lansa trenduri adaptate nevoilor noastre, ale consumatorilor.

Tu cum ţi-ai amenaja casa?

No Comments

    Leave a Reply