Life&Thoughts

Sfârșitul anului nu reprezintă nici o încheiere, nici un început, ci o continuare, cu toată înțelepciunea și lecțiile pe care experiențele ni le-au dat

December 29, 2018

În prag de An Nou, fiecare dintre noi își rememorează cu nostalgie cele mai importante momente din ultimele 12 luni. E ziua în care reflectam la tot ceea ce ne-a adus fericire, la ceea ce ne-a întristat, ne gândim la greșelile pe care le-am facut și care ne-au dat niște lecții dure de viață, dar și la lucrurile bune pentru care suntem recunoscători. Printre picături, în timp ce ne hotărâm dacă hainele pentru petrecerea de Revelion se asortează cu pantofii și cu machiajul, ne întrebăm “Oare anul viitor va fi mai bun?”. 

Pentru mine, 2018 a fost un an plin de experiențe. Am trăit o multitudine de sentimente, am cunoscut oameni minunați, am lăsat în trecut alții, am trecut de la extaz la agonie într-o secundă și invers, am simțit pe pielea mea ce înseamnă atât dezamagirile, cât și lucrurile frumoase apărute atunci când m-am așteptat mai puțin. Mi-am văzut prietenii cei mai buni căsătorindu-se și a fost un sentiment incredibil să iau parte la fericirea oamenilor dragi din viața mea. Ne-am format amintiri care vor rămâne speciale de-a lungul anilor.  

Experiențele mai puțin plăcute prin care am trecut cu toții anul acesta ne-au arătat unde am greșit și ce am învățat pentru viitor. Mi-am dat seama că prima persoană de care trebuie să ai grijă și care contează cel mai mult ești tu însuți, pentru că nimeni altcineva nu te va prețui mai mult decât o faci tu. Am învățat că trebuie să treci exact prin situațiile de care îți e cel mai teamă pentru a putea să le depășești, iar asta m-a ajutat enorm să devin așa cum sunt azi. Și am învățat că și karma are rolul ei. E bine să lăsăm trecutul mort să se îngroape singur, pentru că viitorul arată mult mai bine. Sfârșitul anului nu reprezintă nici o încheiere, nici un început, ci o continuare, cu toată înțelepciunea și lecțiile pe care experiențele mi le-au dat. Și cu un viitor frumos care mă așteaptă.   

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply