About

Hello and welcome to my world! Numele meu este Sorana Brătulea și mă bucur tare mult să împărtășesc cu voi prin intermediul acestui blog experiențe, povești de viață, lucruri care mă reprezintă și cu care îmi doresc să rezonați, pentru că nu există satisfacție mai mare pentru un blogger decât să reușească să fie pe placul cititorilor săi.

M-am născut pe 5 iulie 1993 și da, sunt un rac veritabil 🙂. Orașul meu de origine este Buzău, însă la vârsta de 19 ani m-am mutat în București. Sunt mândra absolventă a facultății de Litere din cadrul Universității București, specializare Comunicare și Relații Publice și am urmat și un master de Consultanță și Expertiză în Publicitate.

Literele au fost prietenele mele în tot acest timp, aspect care m-a determinat să concep acest blog. Am avut pasiunea pentru scris încă de mică. Ulterior, direcția în care s-a îndreptat cariera mea profesională (lucrez ca PR) mi-a dezvoltat și mai mult aptitudinea de a scrie și astfel am luat contact și cu lumea blogging-ului. Sunt extrem de fericită că am intrat în această comunitate din care fac parte persoane minunate, pline de viață, care transformă cuvântul în artă și experiența în poveste.

Îmi place să citesc, să călătoresc, să dansez, să mă bucur de lucrurile mărunte ale vieții, deoarece în goana după lucruri materiale uităm de frumusețea vieții și a vârstei pe care o avem. Ador să fiu înconjurată de oameni de la care să am permanent de învățat, deoarece fiecare interacțiune pe care o ai este o cărămidă adăugată la dezvoltarea ta personală. Tocmai de aceea, sunt absolut convinsă că voi veți fi cei care ma vor ajuta să mă perfecționez.

Merg pe principiul că nu ar trebui să treacă o zi fără să înveți ceva. În liceu am avut un profesor de geografie genial ale cărui vorbe îmi răsună și acum în minte: “Gândește-te azi cu ce ești mai deștept ca ieri.” Fiecare zi ar trebui să ne inspire, iar dacă suntem suficient de atenți în jur vom găsi motivații chiar și în cele mai banale lucruri. Iar când această motivație trebuie exprimată, vrei să scrii (cazul meu). Și vrei să și împărtășești aceste idei cu cei din jur. Prin intermediul blog-ului meu sper să reușeșc să vă inspir să profitați de fiecare moment, să vă bucurați de ceea ce vă înconjoară și să găsiți în fiecare zi cel puțin un motiv să zâmbiți.

O carte care mi-a marcat existența și pe care v-o recomand din suflet este Contele de Monte Cristo. În rest, mă veți cunoaște și mă veți regăsi exact așa cum sunt și în viața reală, pentru că cel mai important lucru este să îți apropii oamenii de tine prin naturalețea și încrederea pe care o transmiți. Și la fel de important este să te arăți exact așa cum ești tu, cu temeri, vise și dorințe care să te facă să trăiești fiecare zi diferit.

Kisses și spor la citit! 🙂